Trias - iedereen heeft dromen, toch ?

Wat je naam of afkomst ook is: iedereen heeft dromen. Maar de meeste mensen op onze planeet zien hun ambities gefnuikt door armoede, analfabetisme, corruptie of discriminatie. Elke dag opnieuw verspillen die hindernissen het talent van honderden miljoenen mensen.

Trias strijdt wereldwijd tegen hindernissen die de zelfontwikkeling van ondernemende mensen blokkeren. Dat is de missie van Trias.

Ze zorgen ervoor dat mensen samenwerken, zonder onderscheid van ras, leeftijd en geslacht. Door hun boeren- en ondernemersverenigingen te versterken, creëren ze een krachtige en duurzame hefboom voor hogere individuele gezinsinkomens en voor de transformatie van hele gemeenschappen.

Ontwikkelingssamenwerking is een zaak van gelijkgestemde mensen die over alle grenzen heen elkaars zelfontwikkeling stimuleren. Dat is de visie van Trias.

Daarom is Trias ook een draaischrijf voor internationale samenwerking tussen ondernemende mensen. Expertise wisselen ze uit op basis van gelijkwaardigheid, vanuit het geloof dat alleen de kansarme boeren en ondernemers zelf hun eigen dromen kunnen waarmaken.

 

Trias vormt een inspiratiebron voor PB calc & consult bij het uitbouwen van de online community ook t.b.v. mensen die in Vlaanderen de eerste boot van secundair en hoger onderwijs gemist hebben of die door omstandigheden van een actieve buitenjob in de bouwsector afscheid moeten nemen. Daarom steunt PB calc & consult Trias met een kleine maandelijkse bijdrage.

 

Wil je meer weten over Trias ? KLIK HIER

blanco

blanco

Trias onderneemt niet alleen maar bouwt ook aan concrete projecten. Hier een dam in Saraya in Haute Guinée uit 2011. Deze werd uitgevoerd door RGTA-DI in het kader van de aanleg van een landbouwperimeter.

Comments